vrijdag 28 februari 2020

Top Gezondheids-apps

Seven - 7 minute workout Deze gezondheid app biedt work-outs van 7 minuten aan - ideaal voor mensen met weinig tijd. STAPPENTELLER 233 Als je een recente iPhone of iWatch hebt zit er standaard een stappenteller ingebouwd.

Health Apps 1 Op De 5 Smartphone Bezitters Managet Gezondheid Marketingfacts

Volgens schattingen zijn er wereldwijd zon 100000 apps die beweren je gezondheid te bevorderen.

Top gezondheids-apps. 269 alleen voor iPhone en iPad Diabetesdagboek. Dit zijn de tien meest gedownloade gratis gezondheidsapps van het moment. NeLL is een wetenschappelijk onderzoekscentrum dat e-health toetst op betrouwbaarheid.

Adidas Runner De Adidas Runner gezondheid app geeft u inzicht in de mate van bewegen. Je moet denken aan applicaties voor hardlopers of juist voor personen die graag beter willen slapen. Top 5 van de slechtste gezondheids-apps.

Ook alle gegevens over maaltijden medicijnen en koolhydraten worden in de app bewaard. De top-10 gezondheidsapps We bespreken hieronder de top-10 gezondheidsapps tussen haakjes het percentage ondervraagden met de app. MySugr is een diabetestracker die zonder doktersvoorschrift kan worden gebruikt.

Technologie maakt het leven praktischer om ons welzijn te vergroten. Apps als Runtastic MapMyFitness Strava Endomondo en Runkeeper hebben allemaal ongeveer dezelfde functies aan boord. Om mensen wegwijs te maken hebben de 25 GGDen van Nederland de GGD-AppStore opgezet.

De app helpt mensen die lijden aan diabetes type 1 of type 2 om hun bloedglucosewaarden gemakkelijk bij te houden. De apps focussen zich op de gezondheid en bieden de helpende hand. Met de WebMD symptom checker heb je de dokter op zak.

Ze worden al door miljoenen mensen gebruikt. Ondersteunt de gebruiker bij het verlenen van eerste hulp en geeft informatie. Het is ook mogelijk bij de app in te voeren dat je een halve kilo af wilt vallen deze app berekent dan precies hoeveel je nog moet rennen.

Hoewel er sommige apps in dit verband zijn die beloven om goed op te volgen zijn sommige niet zo betrouwbaar. Strava Running Cycling GPS. Ben je op zoek naar een hulp voor de lange termijn dan heb je erg veel opties.

Apps voor bepaalde ziektes. Help anderen met de EHBO-app. Van verzekeraar Agis helpt diabetici met het bijhouden van bloedglucose-waarden en insulinegebruik.

Ze tracken je activiteiten niet alleen rennen overigens en. Top 5 gezondheid-apps 1. Top-5 beste gezondheidsapps en hardloopapps Marcel van der Kuil Apps Hardloop app Producten gezondheid 0 De markt voor apps die je gezondheid helpen bevorderen is oneindig.

Bekijk de website voor meer informatie. Doordat deze voorzien is van een zogenaamde motion processor een chip die sensordata verzamelt van de. Wij hebben een top 5 voor jullie samengesteld maar natuurlijk is dit nog maar.

De GGD-Appstore wijst u de weg naar betrouwbare gezondheidsapps. Niet alles is echter zo eenvoudig vooral op het gebied van gezondheid. De populairste apps zijn sport- en dieetapps.

Runkeeper Dit is een vrijwel complete hardloopapp. Maar welke apps zijn betrouwbaar en effectief. De GGD Appstore is opgezet door NeLL.

Informeer jezelf over vaccinaties met de GGD op reis app. Afvallen met de Lose it app. De app berekent de hoeveelheid koolhydraten in maaltijden en de benodigde insuline.

Het is mogelijk alle nuttige informatie bij deze app af te lezen bijvoorbeeld het aantal verbrande calorieën jouw hartslag en de route. Gratis 10 gezonder leven apps 1.

Gezondheid App De 10 Beste Gezondheidsapps Uc

Gezondheid App De 10 Beste Gezondheidsapps Uc

Top 3 Gezondheid Apps Op Uw Telefoon Of Tablet Vijftigplus Nl

Handige Apps Voor Je Gezondheid Zin Nl

Top 5 Beste Gezondheidsapps En Hardloopapps Running20 20

De Handigste Apps Voor Een Gezonde Levensstijl

Zo Helpt Apples Gezondheid App Je Om Al Jouw Beweging Vast Te Leggen

Gezondheid Apps Top 5 Bevorder Hiermee Een Gezond Leven Promovendum

Zo Helpt Apples Gezondheid App Je Om Al Jouw Beweging Vast Te Leggen

Helft Nederlanders Gebruikt Gezondheids Apps Ict Health

Top Tien Apps Voor Je Gezondheid Keesmakers

Hoe Goed Werken Gezondheid Apps Goed Eten Gezond Leven

De Gezondheid App Van Huawei Dashboard Overzicht Sporthorloge365

Gezondheid App De 10 Beste Gezondheidsapps Uc


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Couch 2 5k App

This One You Couch to 5K app gives you a choice of coaches and helps you track your progress. The One You Couch to 5K app gives you a choic...